Spread the love

Nou! Televizor OLED Panasonic 165 cm (65″) TX-65HZ980E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Procesor inteligent HCX Pro Mai multe decenii de experienta incapsulate intr-un cip puternic, care ofera o calitate uimitoare a imaginii. 

Tehnologie OLED Televizoarele tip OLED au pixeli iluminati individual. Deoarece elementele negre ale imaginii nu sunt iluminate, rezultatul este o profunzime a imaginii si un contrast mai mari. 

HDR10+ Cel mai ridicat standard de claritate, contrast si culori ale imaginii, de la continut video redat in flux si discuri Blu-ray™ UHD cu codificare HDR10+. 

Dolby Vision IQ Dolby Vision IQ utilizeaza senzorul de lumina ambianta avansat din televizor pentru a afisa in mod inteligent fiecare detaliu, chiar si atunci cand conditiile de iluminare din camera de zi se modifica. 

Dolby Atmos Claritate, detalii bogate si profunzime uimitoare a sunetului, pentru a crea un camp sonor 3D si a te transpune in atmosfera potrivita. 

Mod Cineast Conceput impreuna cu regizorii de top din lume, pentru a pastra culoarea, contrastul, raportul de aspect si frecventa de cadre ale filmelor acestora cu o simpla apasare de buton. 

Televizor recomandat pentru NetflixConceput pentru o experienta Netflix mai buna Televizor recomandat pentru Netflix inseamna ca ai parte de cea mai buna experienta de utilizare pentru Netflix. Televizor recomandat pentru Netflix este un program de evaluare care recunoaste televizoarele care ofera cele mai bune performante, acces mai facil la aplicatie si noi caracteristici care il fac un televizor inteligent mai bun. 

Detalii tehnice
GeneralModelTX-65HZ980E
Diagonala cm / inch165 cm / 65 inch
Smart TVDa
FormatFull Ultra HD 8K
Tip ecranOLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T/ T2/ C/ S2)
Difuzor integrat30 W
Suport TV recomandat (inch)65
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)2 x CI+
USB 2.0x 2
USB 3.0x 1
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)400 x 400
Putere consumata (W)138
Dimensiuni cu stand (mm)1449 x 896 x 350
Greutate (Kg)32

Nou! Televizor OLED Panasonic 165 cm (65″) TX-65HZ980E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Lasă un răspuns