Spread the love

Stoc limitat! Televizor QLED Samsung 208 cm (82″) QE82Q70RA, 4K Ultra HD, Smart TV, WiFi, Bluetooth, CI+

QLED este o parte din realitate100% volum de culoare cu tehnologia Quantum Dot Culori vii la fel ca in realitate. Cu ajutorul tehnologiei inovative Quantum Dot, televizoarele QLED redau culorile la un volum de 100%, oferind culori vibrante atat in scenele intunecate cat si in cele luminoase. 

Vezi toate detaliile cu un contrast superiorDirect Full Array 4X Controlul zonelor de iluminare face diferenta. Tehnologia Direct Full Array 6x reda fiecare scena cu detalii uluitoare, oferind profunzime si celor mai intunecate scene. 

Vezi lumea diferit cu HDR extinsQuantum HDR 1000 Quantum HDR 1000 iti arata mai multe detalii decat iti poti imagina. Foloseste o gama extinsa de tonuri deschise care fac soarele sa straluceasca mai tare si norii sa fie mai intunecati. Descopera o noua lume. 

 * Scala Quantum HDR de luminozitatea este creata pe baza standardelor de testare interne si poate varia in functie de conditiile de vizionare. Vezi imaginea in ansamblu Totul devine foarte real pe un ecran mai mare. Vei fi in mijlocul actiunii, traind fiecare faza a meciului si simtind explozia tribunelor. Nu ai fost niciodata mai aproape. 

Input lag mai mic Nu lasa intarzierile de procesare sa te incetineasca! Folosind tehnologia FreeSync (VRR), QLED reduce intreruperile de imagine si iti ofera toate avantajele pentru a castiga. Fii pregatit pentru victorii epice, cu viteza oferita de QLED. *Tehnologia FreeSync reduce intarzierile de procesare avand mai putine probleme legate de intreruperi si sacadari ale imaginii. **VRR (Variable Refresh Rate) optimizeaza fiecare scena de joc in functie de sursa de joc. 

Game enhancer Pentru a castiga ai nevoie de controlul total. Dynamic Black Equalizer iti ofera o vizibilitate mai buna pentru imaginile intunecate si analizeaza in detaliu scenele pentru a optimiza calitatea imaginii. Imbunatateste chiar si sunetul, pentru a te lasa absorbit de joc. *Continutul ecranului reprezinta imagini simulate si au doar scop demonstrativ. 

Toate facute posibile de un procesor extraordinarProcesor Quantum 4K Descopera puterea procesorului Quantum 4K. Foloseste propriul algoritm de upsaling pentru a afisa imagini mai clare, si in acelasi timp adapteaza luminozitatea si sunetul la incaperea ta. Procesorul QLED converteste imaginile la rezolutie maxima pentru a-ti oferi o experienta minunata. 

AI Upscaling Cu AI Upscaling vezi cele mai mici detalii. QLED foloseste machine learning pentru a reduce zgomotul de imagine, a evidentia detalii si pentru a defini conturul imaginilor sau textului. Acum te poti bucura de continut la o rezolutie aproape 4K. *Experienta de vizionare poate varia in functie de tipul si formatul continutului. AI Upscaling poate fi incompatibil cand este realizata conexiunea PC si in anumite conditii de joc. 

Modul Inteligent Ambianta camerei tale se poate schimba, iar televizorul trebuie sa se adapteze. Modul Inteligent al televizorului adapteaza luminozitatea si volumul. Poate adapta chiar si sunetul pentru a se potrivi continutul TV, precum amplificarea dialogului sau evidentierea vocii solistului in concert. 

Vezi imaginea, nu televizorul Chiar si cu un design spectaculos, atentia se mentine asupra imaginii. Designul noului QLED sporeste efectul de imersiune avand rama aproape invizibila. Vezi ceea ce-ti doresti. 

Fara ecranul negru pe pereteModul Ambient Dinamic chiar si atunci cand este oprit. Modul Ambient transforma televizorul intr-un obiect de decor, perfect asortat casei tale. In locul unui ecran negru, vei vedea imagini importante care se potrivesc stilului tau de viata. Personalizeaza-ti ecranulSetarea imaginii de fundal Televizorul foloseste o fotografie a peretelui pentru a reconstitui imaginea pe ecran. Este incadrat perfect in decorul camerei. Puncte drepte Televizorul detecteaza paleta de culori din camera si le aplica imaginii de pe ecran. Mono matt Foloseste numeroase filtre pentu a-ti transforma pozele in opere de arta. Grila de iluminare Iluminare speciala, pentru ocazii speciale. Selecteaza dintr-o varietate de optiuni, precum neon, si joaca-te putin cu decorul tau. 

QLED face totul usorSmart Hub si One Remote QLED devine chiar mai inteligent cu Smart Hub si Samsung One Remote. Ele plaseaza tot continutul pe care il doriti la indemana. 

Primesti raspuns intrebarilor taleBixby pentru televizor Poti vorbi cu televizorul. Bixby este mai mult decat un simplu asistent pentru TV. Doar intreaba si primesti mai mult. *Aceasta functie este disponibila numai in anumite limbi.**Continutul ecranului nu este real si are scop demonstrativ. 

Creeaza o locuinta inteligenta cu QLEDSmartThings O locuinta cu adevarat inteligenta, acomodata vietii tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele si senzorii IoT. Poti aprinde lumina, verifica frigiderul si chiar sa controlezi aspiratorul inteligent. 

Mai multe conexiuni QLED poate fi inceputul unui nou stil de viata, mai conectat Se conecteaza cu difuzoare sau dispozitive mobile chiar si apartinand altor marci. *Unele caracteristici si functii furnizate de dispozitivele conectate pot fi incompatibile sau cu limitari de utilizare. **Caracteristica de asistenta pentru pornirea televizorului poate varia in functie de model. AirPlay 2 QLED functioneaza impreuna cu Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de continut continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul QLED. *Serviciul poate fi lansat ulterior lansarii noii game QLED, iar disponibilitatea poate varia in functie de regiune. Verifica inainte de utilizare. 

Stoc limitat! Televizor QLED Samsung 208 cm (82″) QE82Q70RA, 4K Ultra HD, Smart TV, WiFi, Bluetooth, CI+

Lasă un răspuns