Spread the love

Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q70R, 3.1.2, 330W, Wireless, Dolby Atmos (Negru)

Experienta audio captivanta cu sistem de 3.1.2 canale

1. Sunet de 3.1.2 canale Te simti in mijlocul actiunii cu ajutorul standardelor superioare de sunet Dolby Atmos si DTS:X, iar cu tehnologia Samsung Acoustic Beam ai parte de sunet surround. 

2. Adaptive Sound Imbunatateste automat claritatea vocii in cazul volumelor reduse. 

3. Compatibilitate Compatibil cu dispozitivele tale si cu ecosistemul tau de acasa.  

Stiinta sunetului Testat si ajustat in cadrul California Audio Lab, acolo unde inginerii nostri de sunet folosesc cele mai avansate tehnologii acustice si modelarea computerizata de ultima ora pentru a-ti oferi un sunet perfect echilibrat, care umple intreaga incapere. 

Sunet de 3.1.2 canale Inconjoara-te intr-un mediu audio complet cu Soundbarul de 3.1.2 canale, optimizat cu tehnologia Samsung Acoustic Beam. Cu sisteme de redare a sunetului „object-based”, cum ar fi Dolby Atmos, tu si cei dragi puteti experimenta un divertisment captivant. 

Auzi mai bine. Te joci mai bine Fii gata pentru o experienta de joc puternica si captivanta, cu ajutorul subwooferelor care imbunatatesc scena si a difuzoarelor care ofera un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci cand este conectat la televizorul tau Samsung. Astfel, te poti concentra pe joc, si nu pe reglaje. 

Functia Adaptive Sound iti asigura claritate pentru cele mai subtile detalii audio. Soundbar-ul Samsung analizeaza semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat in functie de fiecare scena. Functia Adaptive Sound iti permite sa auzi vocile clar, chiar si la volume reduse. 

Experienta HDR 10+ fluida Cu 4K Pass-Through integrat, este usor sa conectezi surse video 4K, cum ar fi Blueray Player sau consola de jocuri. Functioneaza chiar si cu surse HDR 10+, dandu-ti posibilitatea de a te bucura de un sunet de o calitate impecabila in perfecta armonie cu calitatea imaginii. Ai nevoie doar de o conexiune HDMI. 

Difuzor central pentru dialog clar Experimenteaza claritatea dialogului cu ajutorul unui difuzor central dedicat. Acesta ofera un sunet echilibrat intregii secvente audio si completeaza experienta ta de divertisment la domiciliu. 

Bas puternic de 160W, atunci cand ai nevoie Nu lasa cablurile sa stea in calea basului. Monteaza Soundbar-ul cu subwooferul wireless oriunde in locuinta ta si inconjoara-te de un sunet de bas puternic si profund.  

Sunet completat de Audio Masters Prin combinarea solutiilor inovatoare in domeniul divertismentului la domiciliu cu cei 65 de ani de expertiza audio-tehnica a Harmon Kardon, cele doua marci continua sa depaseasca limite pentru a aduce un sunet de varf experientei de divertisment la domiciliu. 

Conexiune wireless cu televizorul Conecteaza Soundbar-ul la televizorul tau Samsung* cu usurinta, fara aglomerare de cabluri, prin Bluetooth sau Wi-Fi. Te vei putea bucura imediat de momentele de relaxare, cu un sunet mai clar si mai puternic. 

Control cu One Remote (Telecomanda unica) Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum si chiar efecte sonore, poti controla functii cheie ale Soundbar-ului prin interfata televizorului, cu ajutorul telecomenzii acestuia. 

Redare wireless a muzicii Soundbar-ul Samsung foloseste Bluetooth pentru conectare wireless facila cu alte dispozitive. Bucura-te de muzica de pe telefonul tau mobil la o calitate audio inalta oriunde, fara cabluri de legatura. 

Ascultare mai inteligenta cu SmartThings SmartThings iti permite sa-ti adaugi difuzoarele la reteaua ta, oferindu-ti un control mai mare asupra sunetului in interiorul casei tale inteligente. Transforma viata conectata la tehnologie intr-o experienta superioara. * Dispozitivele compatibile cu SmartThings pot varia in functie de regiune. Aceasta functie poate diferi in functie de telefonul mobil si OS (sistem de operare). Este necesara descarcarea si instalarea aplicatiei SmartThings. 

Pregatit pentru sunet wireless surround Setul de difuzoare surround wireless* iti permite sa iti transformi cu usurinta  Soundbar-ul intr-un sistem surround, fara aglomerare de cabluri.**Impreuna cu Soundbar-ul, poti crea un sistem de difuzoare pentru o experienta reala de  sunet surround. 

Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q70R, 3.1.2, 330W, Wireless, Dolby Atmos (Negru)

Lasă un răspuns