Spread the love

Reducere! Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q60T, 5.1, 360W, Wireless, Dolby, DTS (Negru)

Sunet de calitate 3D, acasa  Elevati-va experienta de divertisment cu un sunet 3D imersiv. Puterea Samsung Soundbar Q60T face ca sunetul surround sa vina la  viata. In plus, se potriveste perfect pentru televizoarele QLED Samsung cu o configuratie mai simpla, un design potrivit si un sunet integrat. 

Sunet care se infasoara in jurul tauSunet surround 3D Experienta captivanta a DTS Virtual: X transforma camera de zi intr-un teatru. Sunetul surround 3D puternic vine la viata prin recrearea sunetului care te face sa simti ca faci parte din scena. 

Simtiti profunzimea sunetului in miscareBeam acustic Samsung Tehnologia Samsung Acoustic Beam amesteca si livreaza sunet care pare sa vina exact acolo unde actiunea se intampla pe ecran. Sunetul adevarat de 5,1 inch care te misca cu adevarat. 

Q Soundbar si TV, armonia perfectaQ-Symphony Tehnologie avansata care sincronizeaza difuzoarele TV QLED Samsung cu difuzoarele pentru bare de sunet din seria Q pentru un sunet cinematografic mai plin, mai imersiv. 

Sunet optimizat pentru fiecare scenaSunet adaptativ Soundbar Q60T analizeaza semnalul sonor pentru a emite automat sunet optimizat pe baza fiecarei scene. Sunetul adaptiv va permite sa auziti vocile in mod clar la cele mai mici volume, astfel incat chiar si cele mai linistite conversatii se aud. 

Proiectat de experti inovatori soliziLaborator audio Samsung Proiectat, testat si adaptat la noul nostru laborator audio California, unde inginerii audio de talie mondiala aplica tehnologii acustice avansate si modele computerizate de ultima generatie pentru a va oferi un sunet perfect echilibrat, care umple camera. 

Asculta mai bine. Joaca mai bineMod de joc Pro Conectati-va consola la bara de sunet pentru a va imbunatati experienta de joc. Optimizati sunetul, oferind in acelasi timp un sunet directional clar pentru a obtine avantajul. 

Mai mult sunet fara fire Wireless Surround Kit * va permite sa extindeti bara de sunet la un sistem de sunet surround complet usor si fara incurcarea firelor. 

O lume a sunetului cu o singura telecomandaSamsung OneRemote O singura telecomanda este tot ce ai nevoie. Controlati functii ale barei de sunet ale cheii precum puterea, volumul si chiar efecte sonore cu telecomanda Samsung TV. 

Reducere! Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q60T, 5.1, 360W, Wireless, Dolby, DTS (Negru)

Lasă un răspuns