Spread the love

Vitrina din lemn de stejar salbatic, cu 4 usi Praga, l120xA50xH140 cm

Culoare: Poate fi realizata in diverse culori

Culori disponibile: StejarWenge, Stejar Oil, Stejar Carbon, Stejar Bassano, Stejar White Wash, Stejar Ice Grey, Stejar Renaissance

Descriere:

Vitrina Praga este realizata integral din lemn de stejar salbatic si este prevazuta cu doua usi din lemn si doua usi de sticla. Picioarele cat si manerele din metal confera un plus de eleganta vitrinei. In compartimentele de jos vitrina are cate un raft de lemn iar in compartimentele de sus rafturile sunt de sticla. Fiecare vitrina in sine este un unicat, particularitatile acesteia ( crapaturi, noduri) fiind scoase in evidenta prin interventia manuala asupra texturii dandu-i-se astfel un aspect placut, cald.

Detalii tehnice:

Mobila din lemn de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si durabilitate, pentru ca acestea doua sunt caracteristicile sale principale. In ceea ce priveste designul, mobila din lemn de stejar nu se mai limiteaza doar la stilul rustic, traditional, ci se gaseste si sub forma unor modele absolut moderne. Unul dintre avantajele lemnului de stejar este ca nu necesita o ingrijire deosebita.

Dimensiuni:

Latime: 120 cm

Adancime: 50 cm

Inaltime: 140 cm

Asamblare:

Produsul vine cu instructiuni de montaj. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 15 – 20 minute.

Poza de prezentare a produsului este cu titlu orientativ, finisajul folosit este Stejar White Wash.

Vitrina din lemn de stejar salbatic, cu 4 usi Praga, l120xA50xH140 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *