Spread the love

Motopompa centrifuga de inalta presiune monoetajata Diesel Anadolu 4 LD 820 LY3

Motopompa centrifuga de inalta presiune monoetajata Diesel Anadolu 4 LD 820 LY3

Motopompa 4 LD 820 LY3 face parte din gama Antrak diesel produsa de Anadolu Motor. Simpla din punct de vedere constructiva, robusta si puternica, aceasta motopompa este recomandata in principal pentru irigarea de inalta presiune. Pompa nu este amorsanta, fiind livrata cu sorb cu clapeta. Echiparea cu roti o face usor transportabila manual (a nu se atasa de vehicule).
Datorita arhitecturii pompei, nu se recomanda utilizarea acesteia pentru vehicularea apei cu o densitate mare de particule in suspensie (asa cum este cazul motopompelor Honda din gama WT). Lipsa unei camera de presortare poate duce la incarcarea rapida a pompei cu particule solide, riscand blocarea rotorului.

Motoare simple si eficiente, gama 3 LD si 4 LD de la Anadolu si-au dovedit fiabilitatea in timp, exploatate in cele mai diverse conditii.

Aplicatii:

• Irigari, desecari, instalatii de stins incendiul;
• Alimentare cu apa, instalatii mobile de interventii inundatii;
• Alimentare tamburi, instalatii cu aspersoare sau picurare
• Orice alte activitati unde este necesara vehicularea sau transvazarea apelor curate in cele mai variate scopuri, pe distante medii si lungi.Producator AnadoluPutere 17 CP (12,5 kW) / 3000 rpm Debit maxim 80 m3/hInaltime totala de pompare 65 mAdancime de aspiratie 6 mMotor Antor 4 LD 820 (1 piston ), diesel, 4 timpi, injectie directa, racit cu aerCarburant MotorinaCapacitate cilindrica 817 cm3Alezaj x Cursa 102 x 100 mmConsum carburant 3,2 l / oraCapacitate rezervor 7,2 lAutonomie 2,5 hDiametru aspiratie/ refulare 100 mm (4″)Capacitate baie de ulei 2,6 lDimensiuni (Lxlxh) 760 x 550 x 900 mmGreutate 187 kg (cu pornire electrica)

Motopompa centrifuga de inalta presiune monoetajata Diesel Anadolu 4 LD 820 LY3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *