Spread the love

Maşină robotizată de tuns iarba
Robomow RS 615 U

  • Mașină de tuns iarba automată robot
  • Două lame masive de tăiere de 28 cm = până la 56 cm lățimea de lucru
  • Tunde chiar şi marginile gazonului
  • Înălțimea reglabilă de tăiere  
  • Control prin aplicație
  • Pentru peluze până în 1600 m²

Prezentarea mașinii de tuns iarba robot Robomow RS 615 U

Faceți cunoștință cu mașina de tuns iarba robot Robomow RS 615 U și puneți toată grija privind îngrijirea gazonului în mâinile ei. Pe lângă tunsul perfect automat, veţi economisi bani și, mai ales, timp prețios pe care îl puteți petrece cu familia voastră. Maşinile din seria RS sunt dintre cele mai bune mașini de tuns iarba robot de pe piața noastră și au fost proiectate pentru a tunde totul singure, în plus vă puteţi bucura de operarea uşoară de pe un dispozitiv mobil. Încă un lucru complet inovator – serviciile de bază și înlocuirea componentelor esențiale pot fi gestionate de fiecare utilizator de acasă, de exemplu, puteți schimba lamele singur și fără alte unelte.

Prezentarea mașinii de tuns iarba robot Robomow RS 615 U

Îngrijirea perfectă a gazonului

Lățimea de lucru de 56 cm este acoperită de două cuțite robuste conduse de electromotoare puternice, cu zgomot redus. De asemenea, Robomow RS 615 U folosește cel mai modern sistem de reciclare a peluzei, care este tunsă în detaliu, rămâne pe gazon și nu trebuie colectată. Această metodă de reciclare este foarte benefică pentru gazonul în sine, iarba tunsă eliberează materie organică și substanțe nutritive pe măsură ce se descompune. În plus, iarba conține până la 85% apă, ceea ce face inutilă fertilizarea și udarea gazonului.

Dotare bogată şi extrem de economică

Robomow RS 615 U dispune de funcții avansate, cum ar fi tunsul de-a lungul marginilor, capacitatea de a trece la următoarea zonă programată, chiar dacă este necesar parcurgerea unui trotuar sau a unei terase. Astfel, puteți tăia iarba până în 4 zone diferite. Desigur, există și un dispozitiv practic antifurt sau senzor de ploaie – în caz de condiții nefavorabile, cositoarea va merge în căsuţă (disponibilă separat), iar în grădină va ieşii din nou pe vreme bună. Consumul de energie este de 22 kWh pe lună.

Dotare bogată şi extrem de economică

Punerea în funcțiune ușoară

Și cum funcționează această maşină? La prima instalare, veți folosi un cablu perimetral și niște tije de plastic pentru a marca zona de tuns, introduceţi câteva date de bază și aici se termină sarcinile D-voastră. Ulterior, din meniu setați programul săptămânal și astfel toată activitatea D-voastră cu gazonul se încheie. De restul se ocupă Robomow RS 615 Pro, părăsește stația de încărcare la ora stabilită și pune la punct întreaga grădină. Între timp, puteți face activități mai plăcute.

Apoi robotul va reveni la stația de încărcare și va ieşi din nou la următoarea acțiune programată. Această operațiune complet automată asigură îngrijirea gazonului chiar dacă sunteți departe de casă mult timp.

Punerea în funcțiune ușoară

Rezultate excelente și performanțe ridicate

Datorită cuțitelor extrem de ascuțite și a manevrabilității excelente, întreaga zonă a grădinii va fi tăiată perfect.

Tehnologia avansată de tăiere, capacul plutitor și cuțitele solide pot face față celor mai dificile condiții, cum ar fi iarba înaltă.

Datorită lățimii de tuns – cele 56 cm impresionante, veți avea iarba tunsă într-un timp scurt. Cu atât mai mult vă puteți bucura de gazonul frumos tuns.

Rezultate excelente și performanțe ridicate

Controlați tunsul ierbii de la distanță

Cu aplicația mobilă Robomow App 2.0 (compatibilă cu Android și iOS) și tehnologia wireless Bluetooth, grădinăritul este mai ușor și mai convenabil ca niciodată.

Prezentare generală și anunțuri: obțineți o imagine de ansamblu unică asupra stării, programării și a rezultatelor maşini robot.

Control: Vreţi să tundeţi în afara programului săptămânal? Pur și simplu dați maşini robot comandă prin aplicaţie să înceapă funcţionarea. Puteți, de asemenea, să o chemaţi înapoi la stația de încărcare și multe altele.

Întreținere și reparație de la distanță: obțineți asistență instantanee, diagnosticare online și asistență la reparare din confortul casei D-voastră.

Operarea și setarea maşinii de tuns robot Robomow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *