Spread the love

Calculator Sistem PC Dell Precision 5820 (Procesor Intel® Xeon® W-2125 (8.25M Cache, up to 4.50 GHz), Skylake, 16GB, 512GB SSD, nVidia Quadro P4000 @8GB, Negru)

Scurta descriere — Calculator Sistem PC Dell Precision 5820 (Procesor Intel® Xeon® W-2125 (8.25M Cache, up to 4.50 GHz), Skylake, 16GB, 512GB SSD, nVidia Quadro P4000 @8GB, Negru)

Performantă rapidăCel mai recent procesor Intel® Xeon® oferă puterea celor mai exigente aplicatii. Acum, oferind o nouă generatie de arhitectură cu u singur socket cu până la 10nuclee, puteti extrage performanta maximă pentru cele mai mari idei. Accelerati fiecare proiectExecutati software-ul cât mai repede posibil si obtineti rezultate în timp real datorită acestei masini extensibile de memorie, cu memorie RDIMM de până la 256GB mai rapidă. 

Atrageti atentiaConcentrati-vă asupra sarcinilor dvs. cu statia de lucru mai silentioasă decât oricând. Un nou design termic multi-canal oferă răcire avansată si acustică pentru o răcire îmbunătătită si functionare silentioasă atunci când sistemul dumneavoastră se află sub sarcini mari. Construit pentru viitorul tăuPrecision 5820 creste odată cu ideile dvs. indiferent de locul în care vă iau, datorită unui nou sasiu care combină un design versatil cu o scalabilitate remarcabilă pentru stocare.

Adaptă la inovatiile dvs.Precision 5280 este pregătit pentru proiecte complexe, inclusiv fluxuri de lucru cu realitatea virtuală, cu noua generatie de procesoare AMD Radeon Pro™ si cu cea mai performantă grafică NVIDIA Quadro®. Statia dvs. de lucru suportă până la 600 W putere grafică si optiuni grafice viitoare de până la 300 W pe card (950 W PSU necesar). (in functie de configuratie)  Reglarea fină a sunetului si a videoclipurilorComandati cu usurintă necesitătile dvs. audio si video cu ajutorul unui modul audio DPAI optional capabil să gestioneze aplicatiile profesionale. Niciun proiect nu este prea marePână la sase unităti de 2,5 „sau cinci 3,5” si stocare frontală de acces, inclusiv SATA, SAS si PCIe M.2 / U.2 NVMe SSD, pot fi configurate pentru o stocare totală de până la 24TB si usor de înlocuit. Cu ajutorul functiei de schimbare la cald pe SSD-urile M.2 si U.2 PCIe NVMe, puteti să eliminati unitătile fără a închide statia de lucru. Activează cresterea performantelor de stocare cu solutia optională de accelerare a cache-ului Intel CAS-W pentru statiile de lucru. 

Performantă reglatăGratuit cu statia dvs. de lucru Precision, Dell Precision Optimizer preia update-ul setărilor si vă ajută automat statia de lucru pentru a rula aplicatiile cele mai populare aplicatii Independent Software Vendor (ISV). la cele mai rapide viteze posibile. Dispunând de management centralizat cu Microsoft SCCM si KACE, managementul simplificat al sistemelor pentru a îmbunătăti fiabilitatea sistemului, analiza detaliată si notificările inteligente pentru a aborda în mod proactiv obstacolele în materie de resurse, descărcările drivere-lor de grafică si plug-inurile necesare. *Specificatiile pot varia in functie de model si de configuratie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *