Spread the love

Televizor OLED Panasonic 165 cm (65″) TX-65GZ1500E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Alegerea profesionistului de la HollywoodTelevizoarele Panasonic sunt reglate și utilizate de către profesioniștii de la Hollywood ca parte a procesului de postproducție a filmelor. 

Conceput pentru o experiență Netflix mai bună Panasonic și Netflix împărtășesc o colaborare îndelungată, oferind divertisment de cea mai bună calitate posibilă. Prin acest strâns parteneriat, anumite televizoare OLED Panasonic au acum capacitatea de a reda filme și seriale TV Netflix în cea mai pură formă.Cu o simplă setare de meniu, abonații Netflix se vor bucura de culori exacte, de contrast dinamic precis și de mișcări realiste, exact așa cum și le-a imaginat creatorul. 

Procesor inteligent HCX PRO Cel mai puternic procesor pe care l-am realizat vreodată.Procesorul HCX este creierul responsabil pentru calitatea imaginii televizoarelor Panasonic, asigurând acuratețe și detalii de neegalat. Conceput pe baza know-how-ului privind culorile, nivelul de negru și strălucirea, deprins în urma mai multor decenii de experiență în fabricarea televizoarelor și a echipamentelor noastre de transmisie profesionale premium, sistemul este reglat de către un colorator de la Hollywood pentru a asigura o calitate a imaginii la nivelul viziunii cineaștilor. 

Aparatul acceptă HDR10+/Dolby Vision Suport pentru mai multe formate HDRNoile noastre televizoare acceptă redarea ambelor standarde HDR cu „Metadate dinamice” de generație următoare: HDR10+ și Dolby Vision™. Desigur, acestea acceptă și standardele HDR10 și Hybrid Log-Gamma convenționale, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de o varietate de conținut HDR. 

Difuzor tip Blade Sunetul uimitor amplifică experiența de vizionare a filmelor, grație sunetului surround mai realist Difuzorul tip Blade este o caracteristică audio cu design inteligent, care oferă o experiență de sunet captivant grație difuzoarelor orientate spre partea din față. 

Funcție Bluetooth Audio Link Redați cu ușurință sunetele extraordinare dintr-o varietate de tipuri de conținut Funcția Panasonic Bluetooth Audio Link realizează facil conexiunea la un difuzor audio fără fir prin Bluetooth® pentru a reda sunet puternic fără a fi nevoie de setări complicate. Excelent pentru ascultarea muzicii la volum ridicat, cu o calitate ridicată a imaginii. De asemenea, conținutul muzical de pe telefoane inteligente sau de pe tablete poate fi redat prin difuzoarele televizorului. Iar muzica la volum ridicat poate fi savurată prin difuzoarele televizorului chiar și în încăperi care nu sunt dotate cu un sistem audio. 

Operare facilă a televizorului fără a utiliza telecomanda Control vocal intuitivTelevizoarele Panasonic vă permit operarea tip mâini libere de pe un dispozitiv cu capacitate Amazon Alexa sau Google Assistant. Diverse operațiuni, cum ar fi pornirea și oprirea alimentării sau schimbarea canalului ori a volumului, pot fi efectuate prin comandă vocală, fără a fi necesară utilizarea telecomenzii. Este ușor să operați televizorul cu ajutorul comenzilor vocale atunci când sunteți ocupat cu gătitul sau când vă pregătiți să părăsiți locuința. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *