Spread the love

Polen Albine (88 produse)

Produs apicol diversificat datorita numeroaselor sortimente disponibile, polenul de albine este un adevarat cocktail de nutrienti. In magazinul online vegis.ro vei gasi polen crud de cires, poliflor, de trandafir salbatic, mar, prun sau provenit din 2 tipuri de plante. Polenul preia din proprietatile si implicit beneficiile plantei din care a fost cules, fiind utilizat pentru intarirea sistemului imunitar, protejarea ficatului, eliminarea toxinelor, curatarea rinichilor sau mentinerea unui aspect tanar. Uscat, sub forma de granule dar intotdeauna 100% natural: asa este polenul pe care ti-l punem la dispozitie la un pret special. Cumpara-l pe cel potrivit! 

7 MOTIVE SĂ CONSUMI POLEN CRUD APILAND — Îi auzim adeseori pe oameni vorbind despre sistemul lor imunitar ca fiind puternic sau slab, în funcție de anotimp, de activitățile vieții de zi cu zi.Natura sensibilă la factorii externi a sistemul imunitar este unul dintre motivele principale ale diferitelor probleme Întâmpinate.Ești ceea ce mănânci – nu este doar o vorbă fără sens, o alimentație sănătoasă ne este un aliat puternic în prevenirea afecțiunilor și menținerea unei stări de bine a organismului.Polenul crud de albine are multiple proprietăți antioxidante, conține numeroase vitamine si minerale, acizi grași esențiali și hormoni naturali, toți acești compuși benefici transformându-l într-un aliment extrem de important pentru fiecare dintre noi.

1. Polenul crud e o resursă puternică de energie pentru organism

Polenul crud oferă un impuls de energie naturală și vitalitate. Gama sa largă de nutrienți consolidează rezistența organismului, combate oboseala și apatia, ajutând la menținerea unei stări fizice și psihice optimă pe tot parcursul zilei.

2. Polenul crud reduce stresul și îmbunătățește starea de spirit

Polenul crud conține un complex de nutrienți necesari organismului, aminoacizii, mineralele și acizii grași esențiali sunt cunoscuți pentru capacitatea de a reduce stresul și a induce o stare de bine. Consumul polenului crud e foarte util persoanelor predispuse la tulburări de dispoziție frecvente deoarece stabilizează și oferă rezistență organismului.

3. Polenul crud sprijină sistemul cardiovascular

Polenul crud conține antioxidanți care întăresc capilarele și vasele de sânge, are puternice proprietăți anti-coagulare, este un bun ajutor în prevenirea atacului de cord și a accidentelor vasculare cerebrale. De asemenea, ajută la menținerea nivelului colesterolului bun.

4. Polenul crud este potrivit pentru tratarea alergiilor

Polenul crud recoltat de albine este polen comestibil, fără alergeni, fiind o formă de hrană încă din cele mai vechi timpuri. Polenurile transportate de vânt provoacă alergii, consumul de polen crud recoltat de albine ajutând la reducerea sensibilității organismului la aceste polenuri alergizante, datorită vitaminei B3, carotenoidelor și a probioticelor curățătoare.

5. Polenul crud consolidează sistemul imunitar

Polenul crud oferă organismului sprijin în lupta cu diferite boli și afecțiuni, furnizându-i substanțe nutritive vitale, cum sunt vitaminele B, C, D și E, proteinele, acizii nucleici și magneziu. Redresează imunitatea și ajută la depășirea mai facilă a epidemiilor de gripă sau răceală.

6. Polenul crud este un bun detoxifiant al organismului

Polenul crud conține o microfloră care scade presiunea agenților patologici din intestine și protejează flora noastră intestinală, reglează tranzitul și elimină toxinele.

7. Polenul crud previne îmbătrânirea ochilor și slăbirea vederii

Polenul crud conține vitamina A care este esențială pentru vedere. Previne îmbătrânirea la nivel ocular, al retinei și a cristalinului, datorită conținutului de vitamine și zeaxantină. — Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care organismul nostru are nevoie de acest aliment care este un cadou pentru sănătatea fizică și psihică, așadar, să ne folosim cu încredere de beneficiile pe care ni le oferă. Fiecare zi e un moment potrivit pentru începerea unei cure cu polen crud recoltat de albine. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *