Spread the love

Multiplicator Steez A TW 1016SHL 9rul/ 100m/ 0.33mm/ 7,1:1 Daiwa

Multiplicator Steez A TW 1016SHL 9rul/ 100m/ 0.33mm/ 7,1:1 DaiwaRealizată de divizia R & D – Daiwa Japan, acest multiplicator Steez este pregătit pentru pescuit intensiv. Cu un carcasă din aluminiu și o cale de rulare din aluminiu G1, această mulinetă oferă garanții de robustețe ridicate. Steez evoluează ca un instrument în serviciul pescarilor exigenți.

Cei mai mari concurenți din cadrul Bass Master au contribuit la specificațiile sale. Uleiul magnetic protejează interiorul mulinetei și astfel, calitatea recuperării nu se va deteriora! În drill bucurați-vă de performanța sistemul de frânare ATD și de sistemul cu clichet, rareori regăsit pe mulinetele de baitcast. La lansare, sistemul ultra-lat TWS oferă o aliniere mai bună a firului față de tambur pentru a optimiza distanțele de aruncare.

Seria Steez își propune, de asemenea, să obțineți capturile cât mai rapid.

– Sistem frânare ATD cu clichet și frână cu discuri de carbon. MagForce Z Frână magnetică. Forța de frânare 6kgf
– Rulmenți: 8 + 1 inclusiv 7 CRBB
– Corp din aluminiu
– Tambur aluminiu de numai 14 g cu ieșire rapidăSpecificatii:Tip mulineta: MultiplicatorMarime: 100Capacitate tambur: 0,33 / 100 mNumăr rulmenţi: 8+1Raport de recuperare: 7,1:1Recuperare pe tura manivelă: 75 cmGreutate: 190 g

Producator: Daiwa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *