Spread the love

Mulineta spinning high speed 4000 Wizard

Recuperarea nălucilor în pescuitul avatului trebuie să fie în concordanță cu viteza peștilor țintă! Pentru acest lucru cel mai bun este o mulinetă cu raport de recuperare mare, precum este Wizard Asp High Speed.

Raportul de recuperare este de 7,1:1! Întradevăr, prin învârtirea manivelei o singură dată rotorul se va învârti aproape de două ori în jurul axului. Astfel se realizează o recuperare foarte rapidă, ceea ce este foarte bun nu doar avaților, ci ne scutește mâna, căci nu suntem nevoiți să învârtim manivela precum un sonat pentru atingerea vitezei dorite. Pentru funcționarea lină ne asigură cei 6+1 rulmenți. 

Manivela este prevăzută cu rulment pe ambele părți, ușor de înțeles căci pentru viteza mare de recuperare trebuie un mecanism sigur. Cine a ținut deja în mână mulinetă cu raport de recuperare ridicat, știe că mecanismul pornește ceva mai lent decât la o mulinetă cu raport scăzut, de aceea trebuie puse rulmenții acolo unde este necesar și atunci treaba merge strună.

În comerț este disponibil cu tambur scund, căci ori îl vom încărca cu fir textil foarte subțire ori cu monofilament.

Este foarte practic pentru pescuitul la match, acolo unde recuperarea monturii este foarte important, pentru a păstra cât mai mult timp pescuitului.

Corpul mulinetei este din grafit, care pe lângă faptul că este ușoară, conferă stabilitate și siguranță pentru funcționare, nu se deformează nici în cazul drilului cu un pește mare.

– 6 + 1 rulmenti
– Capacitate tambur: 0,16mm/170m
– marime tambur: 4000
– Tambur metalic
– Corp din grafit
– viteza de recuperare: 7,1:1

Producator: Wizard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *